Benvinguts a Deltaflex

El servei de fabricació de clixés per a flexografía.

Deltaflex Graphics som una empresa familiar fundada el juliol del 2014, dedicada a la fabricació de clixés per al sector de la flexografía. Tot i que som una empresa jove, l'equip humà que la formem ténim més de 25 anys d'experiència en el sector.

Des del primer día hem apostat per la qualitat i el servei, invertint de forma decidida en tecnología y captació de professionals.

Gràcies a aquesta filosofía de treball i a la confiança depositada pels nostres clients, Deltaflex Graphics no ha parat de crèixer desde la seva fundació, convertint-nos en un soci clau per al sector de la flexografía.

Més de 25 anys d'experiència,
al teu servei

Som socis estratégics

I ens dediquem a fer-te la feina fàcil.

El nostre objectiu és arribar a ser els seus socis estratégics aportant la màxima qualitat i el millor servei.

A Deltaflex Graphics ens adaptem a les seves necessitats amb un servei personalitzat.

Adaptar-nos a les característiques técniques de les seves impresores i el seu sistema de treball és la nostra prioritat.

Flexibilitat, qualitat i servei, per a optimitzar el procès de fabricació al màxim

Serveis

Algunes de les tasques que realitzem per als nostres clients.

Disseny gràfic

 • Disseny de logotips i imatge corporativa

 • Creació d'esbossos

 • Esbossos a mida real

 • Preparació d'arts finals

 • Lettering y tipografía

 • Disseny web

Gestió de color

 • Retoc fotogràfic

 • Creació de perfils d'impresió ICC

 • Proves de color

 • Consulting

Control de qualitat

 • Revisió d'esbossos

 • Revisió arts finals

 • Revisió procès filmació

 • Revisió procès fabricació (fotopolímer)

 • Revisió producte finalitzat (prova impressió)

T'assessorem en l'elecció dels clixés més adequats per a cada feina.

Productes

Fabriquem clixé de resina líquida i fotopolímer sòlid (analògic i digital) de tots els gruixos

Clixés per a cartró ondulat standard

Per a treballs standard, especialment indicat per a la impressió de cartró ondulat i amb l'utilització de tintes amb base aquosa.Gràcies a la baixa duresa s'adapta al cartró proporcionant una magnífica transferència de tinta.

Per a treballs amb impressions delicades i traços fins, minimitza el reventat tant en positiu com en negatiu gràcies a la seva duresa de 32º shores. Bona reproducció de trames i línies fines.

Clixé amb un calibre més baix combinat amb foam minimitza el reventat, tant en positiu com en negatiu. Menor guany de punt i millor adapatació a la cresta del cartró. Molt bona reproducció de trames i línies fines.

La combinació de la resina dura + foam fan prácticament inexistent els reventats i el guany de punt amb uns excel·lents resultats i una molt bona adaptació a la cresta del cartró. Aquest tipus de clixé està substituint el clixé de resina sòlida de 6mm. Excel·lent reproducció de trames i línies fines.

Clixés d'alta qualitat per a cartró ondulat

Fotopolímer convencional insolat mitjançant fotolits negatius. Especialment indicat per a treballs amb papers estucats i d'alta qualitat. Amb un rang tonal en calibres baixos del3% al 94%.

Per a treballs amb impressions delicades i traços fins, minimitza el reventat tant en positiu com en negatiu gràcies a la seva duresa de 32º shores. Bona reproducció de trames i línies fines.

Augmenta la definició de la impressió gràcies a la ressolució de 4000 DPI. Té també una millor transferència de tinta cosa que fà augmentar la productivitat de la impressora ja que els clixés s'embruten menys durant la impressió.

Amb les mateixes prestacions que el clixé sólid digital, però aquest està concebut per a minimitzar el marcatge o zona alta del cartró ondulat.

Una capacitat de reproducció de punt inigualable, aconseguint un rang tonal del 0.4% al 100% en liniatures de fins a 300 DPI. Excelent transferència de tinta per a sòlid, llisa, uniforme i densitats d'impressió altes. La mida mínima del punt, aconsegueix uns resultats excel·lents en les exigents altes llums.

Clixés per a envasos de fusta

Aquest tipus de clixé utilitza la mateixa base de la planxa com a premontatge sense necessitat d'utilitzar camises de polièster ni adhesius. Amb aquest sistema es garantitza que el clixé mai es desapegarà del muntatge i no tindrà bombolles d'aire que distorsionin l'altura del mateix.

Per a treballs standard, especialment indicat per a la impressió de fusta i l'ús de tintes amb base aquosa. Gràcies a la baixa duresa s'adapta al suport proporcionant una magnífica transferència de tinta.

Fins i tot tenint totes les tecnologíes en clixé líquid que poden substituir perfectament el sòlid analògic, aquest encara té mér durabilitat i repetitivitat. És aconsellable per a tirades llargues les quals requereixin imprimir-se amb freqüència.

Gravat directament sobre la planxa amb làser, garantitza menys guany de punt i un rang tonal de l'1% al 98%. Millora la reproducció de les imatges ja que s'aconsegueix grabar liniatures més denses i punts més petits. També es garanteix la repetitivitat dels treballs amb total precisió.

Augmenta la definició de la impressió gràcies a la ressolució de 4000 DPI. Té també una millor transferència de tinta cosa que fà augmentar la productivitat de la impressora ja que els clixés s'embruten menys durant la impressió.

Offset i serigrafía

Filmem pel·lícules gràfiques per a totes les industries que ho necessitin per a la elaboració dels seus productes (offset, serigrafía, etc...). Posem a disposició dels nostres clients, pel·lícules en les més variades ressolucions i acabats.

Ens encarreguem de tot per a que puguis enfocar-te en els teus clients

Clients

Treballem per a algunes de les marques més reconegudes del mercat.

Smoking Logo
Kalise logo
Kellog's logo
Garcia Carrión logo
Codorniu logo
Gramona logo
El Corte Inglés logo
Amazon logo
Lidl logo
Aldi logo
Bardinet logo
Nestlé logo
Jabil logo
Nescafé logo
Borges logo
Ikea logo

Sóm profesionals i complim les dates d'entrega puntualment

Portfolio

Algunes de les caixes que hem fabricat.